2017 JAMB UTME: Possible Questions From JAMB Novel “In Dependence”

wp 1491669510522 - 2017 JAMB UTME: Possible Questions From JAMB Novel “In Dependence”

Many candidates of the 2017 JAMB UTME examination must have gotten a copy of the novel “In Dependence”, for those who love to read, they must have completed to novel. Here is a post which is set to help you prepare for the 2017 JAMB UTME examination by bringing you some possible questions from this book.

Please note, this is not a cheat, and not the actual questions that are going to be set. We do not promote exam malpractice, why should we? We have compiled this in a bid to help you prepare for the upcoming examination.

We advise you finish the whole book before the examination date, this post is just to give you an idea of how the questions will likely be presented. Lets go into the details…

Likely Questions From JAMB Novel “In Dependence”

1. Modupe and Tayo always visit where at dark hours
A. Lebanese Cinema
B. Hill’s Club
C. Auvergne’s Theatre
D. Las Palmas de Club

ALSO READ:  ASUU Strike Update: Lecturers reach agreement with Nigerian govt

Answer: Lebanese Cinema

2. “Here is some money for the ladies”; The speaker here is ________
A. Uncle Kayode
B. Yusuf(Tayo’s friend)
C. Mr. Adeniyi Ajayi
D. Uncle B

Answer: Uncle B

3. It was said in the letter written to Inspector Adeniyi Ajayi, that Tayo met King Olav’s son from ________
A. South Africa
B. London
C. Norway
D. Brazil

Answer: Norway

4. Mr. Ike Nwandi, studies _______ abroad
A. Latin
B. History
C. Law
D. Modern Languages

Answer: History

5. What was Uncle Kayode’s job rank before his return from Abroad?
A. FBI agent
B. Lieutenant
C. Senior Army Officer
D. Superintendent

Answer: Senior Army Officer

No options for the following;

6. A simile embroidered to qualify Mr. Ajayi’s silver car was

Answer: It was glistened like a fresh river fish

7. Before Tayo’s travel, He presumed that Uncle Bola held

Answer:The secret to a woman’s heart

ALSO READ:  LAUTECH: Owner states owing N8 billion, ASUU insists

8. In the last sentence of Mr. Ajayi’s letter to his son was their family’s motto which states

Answer:In all things moderation, with exception of study

We are going to work on more likely questions and update this post soon

We know you are really smart and might have come up with your own likely questions, you can help other candidates by adding them to this post via the comment box below

There you have it on this post 2017 JAMB UTME: Possible Questions From JAMB Novel “In Dependence”. I hope you found this piece helpful. Goodluck


Enjoyed This Article Then You Will Definitely Enjoy The Following:

ALSO READ:  ASUU Strike: Nigeria Students Beg Lecturers To Accept FG Offer
We believe this article was helpful, if yes, dont hesitate to share this information:

Leave a Reply

Your email address will not be published.